Tuesday, November 9, 2010

dari slimming centre ke gymnasium part 2

cont...

lepas aku balik umah, aku terus tengok citer chinta chandurry.. best wooo citer tu sbb aku nak tgk si fasha 'panda' tu.. bg aku dia mmg cantik, cantik ala melayu tp perangai je yg aku tak berapa nak berkenan..

lepas solat maghrib, aku siap2 nak pegi gym pulak.. sbb dah set dgn trainer, kena la gi mengadap! karang tak pasal kena fire.. dah la mahal bayoo... huhuhu... td kat kedai slimming amoi tu dah bgtau mlm ni aku kena rehat sbb dah bakar 1200kal masa buat treatment ( amboi, aku berlari atas treadmill 1/2 jam pun baru bakar 300kal, tu pun dah nak separuh mati aku rasa! )... tp sbb komitmen ( cheewahhh... ) aku pun paksa rela gi gym mlm ni..

tp mmg rasa letih sket.. as usual, mula2 aku kena buat cardio 15 min.. masa tu ok lagi.. lepas tu kena buat resistance and strength exercise for 45min.. masa tu dah ala2 pancit dah... tp aku masih mengagah perkasa lg walaupun aku sbnrnya rasa mcm nak tido je atas treamill tu..

before balik, aku kena buat cardio lagi 30 min.. masa ni aku mmg buat all out... peluh mmg peluh, menitik la jugak tp tak boleh la lawan peluh kat slimming td...

tp, lepas dah selesai semua urusan aku kat gym, aku rasa PUAS sangat!!!! puas sebab aku keluarkan peluh dgn cara yg sihat.. walaupun tak sebanyak di slimming centre, tp aku dapat rasa energy aku telah diburnt kan...

so, kesimpulannya, berpeluh disebabkan exercise is much much more giving u self satisfaction, compared to berpeluh sbb kena wrap! hahaha....

6 comments:

Mar said...

chaiyok..chaiyok.. :)

Ocean Shop said...

~ OBAT OBAT KUAT PASUTRI
~ OBAT KUAT VIAGRA
~ OBAT KUAT CIALIS
~ OBAT KUAT SEX LEVITRA
~ OBAT KUAT AFRICA BLACK ANT
~ OBAT KUAT VIAGRA AUSTRALIA
~ OBAT KUAT HERBAL V6 TIAN
~ OBAT KUAT CIALIS 20MG
~ OBAT KUAT SEX LEVITRA 20MG
~ OBAT KUAT LELAKI HERBAL
~ OBAT KUAT PIL BIRU
~ OBAT KUAT MAXIMUM POWER
~ OBAT KUAT PIL KAMASUTRA
~ OBAT KUAT MAXMAN
~ OBAT PENAMBAH SPERMA
~ OBAT KUAT OLES HERBAL
~ CREAM TAHAN LAMA OBAT KUAT OLES
~ CREAM OBAT KUAT OLES TAHAN LAMA
~ OBAT PERANGSANG WANITA
~ OBAT PERANGSANG BLUE WIZARD
~ OBAT PERANGSANG SERBUK
~ PARFUM PERANGSANG WANITA
~ OBAT PERANGSANG SEX DROP
~ OBAT TAMBAH GAIRAH

Ocean Shop said...

~ KONDOM LELE BERDURI
~ KONDOM ROKET BERDURI
~ KONDOM SAMBUNG SILIKON
~ KONDOM SILIKON BEROTOT
~ VIBRATOR KONDOM GETAR
~ KONDOM BELALAI GAJAH SILIKON
~ KONDOM MUTIARA BERDURI
~ RING GETAR SILIKON
~ RING PENGGELI
~ RING MUTIARA SILIKON
~ RING NANAS PENGGELI
~ ALAT BANTU SEX VAGINA CENTER
~ ALAT BANTU SEX VAGINA BULU
~ VAGINA GETAR SILIKON
~ PENIS NAGA BERGOYANG
~ PENIS SAKY ELEKTRIK
~ PENIS MAJU MUNDUR
~ PENIS MUTIARA BERGOYANG
~ VIBRATOR SENSUAL MIKROPHONE
~ MAINAN PASUTRI
~ CELANA PEMBESAR PENIS
~ OBAT PEMBESAR PENIS
~ ALAT PEMBESAR PENIS PROEXTENDER
~ PEMBESAR PENIS VACUM SPORT
~ VMENPLUS OBAT PEMBESAR PENIS
~ MINYAK PEMBESAR PENIS
~ PEMUTIH KECANTIKAN

Ocean Shop said...

~ PELANGSING BADAN MOMENT SLIMMER
~ OBAT AMBEIEN HERBAL
~ CREAM PENGHALUS TANGAN
~ OBAT JERAWAT SERUM KOREA
~ OBAT PEMUTIH GIGI
~ PEMUTIH KETIAK
~ CREAM PENGHILANG BEKAS LUKA
~ CREAM PEMUTIH WAJAH
~ OBAT PENINGGI BADAN
~ OBAT PENGGEMUK BADAN
~ OBAT PELANGSING BADAN
~ OBAT HERNIA HERBAL
~ OBAT REMATIK
~ OBAT PEMUTIH BADAN
~ OBAT AMBEIEN
~ CELANA HERNIA MAGNETIG
~ CREAM PEMUTIH WAJAH
~ OBAT PELANGSING BADAN
~ PELANGSING BADAN MEIZITANG
~ OBAT KUAT OLES
~ MINYAK PEMBESAR PENIS
~ OBAT KUAT CIALIS
~ OBAT KUAT SONY
~ OBAT PEMBESAR PAYUDARA

Unknown said...

徵信
徵信社

Aliza Jamess said...

Not long ago my spouse and i can not keep your current internet site sooner revealing when i always genuinely appreciated your current largest premium quality data anyone provide for you to most of these people? are going to be going back usually to be able to see brand-new articles.
Visit This Site For: Woman London Weight Management