Wednesday, October 27, 2010

baby oh baby..


salam...

lately ni, ramai sgt blogger yg aku follow terpregnant lepas berat diorang turun... ada yg turun banyak kilo, ada yg sikit je... ehmp.. mmg betul la teori yg kata kalau turunkan berat badan, chances utk pregnant akan naik...

adakah itu akan memotivasikan aku?

8 comments:

Mar said...

hai jiran :). one day kita jumpa ok. mar pun member CF jugak. lama tak pergi dah ni. bz (kononnya hikhik)

Mia-Ina said...

jgn pernah putus asa..kak atooth, insyaallah pasti ada rezeki nanti..

cza said...

salam atud,

tak salah berusaha kan. try la turunkan berat, insyaAllah..mana tau ada rezeki.

sy pun amik masa juga utk turunkan berat. kali ni diet low carb. tanpa sebarang ubat sampingan. alhamdulillah, berat berjaya diturunkan wpun tak capai target, dan misi utama utk mengandung juga dimakbulkan.

kalau nak tau lebih lanjut, boleh search tentang Atkins Diet. kalau atud nak ty apa2 just ask je ya. sy amat sudi utk berkongsi pglmn.

atud said...

tenkiu semua... insyaAllah atud akan turunkan berat.. doakan atud istiqamah and sukses ya..

cza, atkins diet tu sesuai ke utk org malaysia? especially org melayu..

cza said...

dulu sy buat atkins, itupun lepas teruja dgn blog sorang adik ni. http://taknakgemuk.blogspot.com/

lepas tu sy study sket pasal diet ni..so far ok sgt2 bg sy. period makin normal (sblm ni kacau bilau), berat mmg turun dari hari ke hari. tahap kolesterol pun ok. lepas 4 bulan diet, alhamdulillah pregnant. berat turun dlm 13kg dlm tempoh tersebut.

tak salah atud mencuba kan. try dulu selama 2 minggu, tgk ada tak penurunan berat. saya yakin, kalau betul2 jg mkn, insyaAllah berat turun. sy dan kawan2 yg lain dah buktikan, atud sure boleh..tanpa Herb@lif@, jusM@te5 dll..just mkn apa yg boleh dimakan sewaktu diet.

Mar said...

atud. ok. nnt jumpa kat CF ya.

cikbedahlaser said...

salam kenal kembali... :)
sy pon nk kurus kan badan..
tp xde motivasi lagi..
hehehehehehehehe

chaiyokkk chaiyokk

Unknown said...

徵信
徵信社